За въпроси:

0876600600

За въпроси и отговори:

0876600600
24 месеца гаранция

24 месеца гаранция

Експресна доставката

Експресна доставката

Преглед на пратката

Преглед на пратката

Xiaomi Watch S1 Active

Ново В наличност
Xiaomi Watch S1 Active
24 месеца гаранция

24 месеца гаранция

Експресна доставката

Експресна доставката

Преглед на пратката

Преглед на пратката

Xiaomi Watch S1 Active

Избери цвят:
Ново В наличност
Цена:
31900лв. 255.00 лв. + аксесоари: лв.

Често Задавани Въпроси

Кога ще получа своята поръчка?

Всички поръчки се изпълняват в рамките на 1 до 3 работни дни след потвръждение от оператор по телефона.

Имат ли гаранция устройствата?

Всички предлагани от нас устройства са със 24 месеца гаранция и се сервизират от официалните сервизи за България на съответните производители. Към всяка пратка ще намерите попълнена и подпечатана гаранционна карта.

Мога ли да върна устройството ако то имa проблем през първите 14 дни?

Всеки закупен продукт може да бъде върнат в 14 дневен срок, като сумата платена от клиента ще бъде възстановена съгласно нашите общи условия.

Как се извършва доставката и плащането?

Доставката се извършва чрез куриер до избран от клиента адрес или офис на куриера, като потребителя може да заплати стоката с наложен платеж при получаване или по банков път предварително.

Нови ли са устройствата предлагани от вас и имат ли заключване към оператори?

Всички предлагани от нас устройства са чисто нови, фабрично запечатани и отключени към всички оператори.

Технически характеристики

Обединяване на всички най-добри функции Всичко, което харесвате в едно устройство

1,43" AMOLED дисплей с висока разделителна способност Екранът с високо опресняване от 60 Hz изобразява изящни графики 1,43" AMOLED дисплей предлага по-цветно, по-гладко изживяване при гледане. Винаги включеният дисплей* ви позволява да проверявате часа по-удобно. Важни известия като входящи повиквания, напомняния и спортни известия могат да се показват с яснота , дори при силна светлина.
117 Фитнес режими
19 Професионални режими
5 ATM водоустойчивост*
200+ циферблата Стилизирайте го с повече персонализации Изберете от 200+ циферблата с различни теми, включително технологии, спорт, машини и анимационни филми. Супер циферблати и персонализирани циферблати също са налични, което ви позволява да изберете такъв, който идеално отговаря на вашия вкус и темперамент.
12 дни живот на батерията, създаден да издържи 24 дни в режим за пестене на батерия
Изискан метален безел 36,3 g лек корпус на часовник и цветна каишка
Bluetooth® телефонно обаждане
Целодневен мониторинг на кислорода в кръвта24-часово наблюдение на пулса, разширено наблюдение на съня
Двубандов GPS Поддържа множество сателитни навигационни системи за по-бързо и точно позициониране.
По-широк поглед, по-ясни детайли По-големият, по-ясен, 
Изискан метален панел Лек и удобен Новият стилен и лек дизайн, за да подобрите стила си наистина. С тегло само 36,3 g, Xiaomi Watch S1 Active ще ви помогне в тренировката без ограничения.
Фитнес режими: Насладете се на тренировката си, изследвайте до насита Поддържа 19 професионални фитнес режима като баскетбол, тенис, плуване и HIIT, както и близо 100 разширени фитнес режима.Прецизно наблюдавайте и анализирайте ключови точки от данни като пулс, средно темпо и изгорени калории, правейки вашите тренировки по-ефективни.
Достъп до любимия ви спортен режим само с едно щракване Можете да персонализирате настройките си за достъп до любимия си спортен режим само с едно щракване върху бутона SPORT. Освен това се поддържа автоматично откриване на бягаща пътека, бягане на открито и ходене
Двубандов многосистемен GPS Вграденият двулентов GNSS чип поддържа пет основни системи за сателитно позициониране: GPS, BeiDou, GLONASS, Galileo и QZSS, заедно с усъвършенствани алгоритми за оптимизация за постигане на по-бързо и по-точно позициониране, което ви дава професионална статистика
Край на безпокойството за батериятаКажете сбогом на безпокойството за изтощена батерия с тази голяма батерия от 470 mAh и AI алгоритъм за ниска консумация на енергия! Удобният магнитен кабел за зареждане ви осигурява пълно зареждане само за 2,5 часа.
Освободете ръцете си с Bluetooth® телефонно обажданеБлагодарение на вградения микрофон и високоговорител, Bluetooth® телефонното обаждане вече се поддържа от Xiaomi Watch S1 Active. Когато бягате на открито или в ситуация, която не е удобна да извадите телефона си, отговорете или отхвърлете входящи повиквания с едно докосване на часовника си.
Изправен пред спешен случай? Не изпадайте в паника!Щракнете върху страничния бутон в долния десен ъгъл три пъти подред, за да наберете бързо своя контакт за спешни случаи. Устройството трябва да бъде свързано с Bluetooth на телефона. Контактът за спешни случаи трябва да бъде зададен в приложението, за да работи тази функция.
24-часово следене на пулса Многоканални PPG биосензори Анормален пулс Крива на пулса в покой
Многоканалният PPG биосензор извършва 24-часово наблюдение на сърдечната честота. С надграден хардуер и алгоритми сензорът точно следи сърдечния ви ритъм, дори когато изпълнявате високоинтензивни спортове, като бягане по пътеки и колоездене, и ви уведомява, когато сърдечният ви ритъм е твърде висок. Той също така автоматично запазва кривата на сърдечната честота в покой* за предходните 30 дни, като непрекъснато проследява подобренията в здравето, направени от упражнения.
Целодневен мониторинг на кислорода в кръвта
Вземете измерване на SpO₂ за спокойствие. Ново обновен, за да поддържа целодневно непрекъснато наблюдение на SpO₂. Интервалът на измерване може да бъде настроен според вашите нужди.
Съвети:
Режимът за целодневно наблюдение на кислорода в кръвта трябва да бъде активиран ръчно. Мониторингът по подразбиране е зададен на веднъж на всеки 30 минути и може да се регулира на веднъж на всеки 10 минути.
Разширено наблюдение на съня Спете добре, за да работите добре
Функцията за наблюдение на съня също е надградена с 35%* увеличение на точността и поддържа наблюдение на продължителни нощни съни и спорадични дрямки през деня. Запишете моделите си на сън през различни етапи и помогнете да подобрите навиците си за по-добър сън.
Не се стресирайте, нека дишаме заедно! Откриване на стрес
Постоянно бъдете наясно със стресовите си състояния, както и с ежедневните и 30-дневните стресови тенденции, за да постигнете по-добър баланс между работа и личен живот.Упражнение за дишане
Бързо облекчете физическия и психическия стрес, като следвате показаните ритми и правите дихателни упражнения за 1-5 минути.
Състои се от много други малки изненади Практичен, обмислен и съобразен с вас
Здравен индекс
Индексът на здравето е надстроен, за да поддържа определянето на цели за продължителност и изправено положение за дейности със средна и висока интензивност (калории, стъпки, изправено положение и продължителност на дейност със среден и висок интензитет; изберете от три от четирите дисплея)
Изцяло новата функция за проследяване на здравето на жените може да бъде настроена да проследява периоди чрез приложението Mi Fitness и ще показва цикъла автоматично на часовника и синхронно с вашия смартфон. Можете да зададете известия, свързани с периода, и напомняния за грижи на вашия смартфон и часовникът ви ще показва тези мобилни известия.
Приложение Mi Fitness Ежедневни здравни данни на една ръка разстояние
Ежедневната здравна статистика, като пулс, фитнес и сън, се показва в детайли, за да предостави ясна картина на вашето здраве. Можете също така да добавите различни здравни планове, за да развиете навици за самодисциплина. Поддържа синхронизиране на данни със Strava и Apple Health.
Ревюта (0 ревюта)

*Информацията е предоставена от производителя и е субект на промяна. BuyBest.bg не носи отговорност за нейното съдържание!

Вижте още подобни предложения

Xiaomi Watch S1 Active
+ аксесоари: лв.
Цвят:
Цeна: 255лв.