За въпроси:

0876600600

За въпроси и отговори:

0876600600
24 месеца гаранция

24 месеца гаранция

Експресна доставка

Експресна доставка

Преглед на пратката

Преглед на пратката

Xiaomi Pad 6 128GB Wi-FI 6GB RAM

В наличност
Xiaomi Pad 6 128GB Wi-FI 6GB RAM
24 месеца гаранция

24 месеца гаранция

Експресна доставка

Експресна доставка

Преглед на пратката

Преглед на пратката

Xiaomi Pad 6 128GB Wi-FI 6GB RAM

Избери цвят:
Xiaomi


В наличност
Цена:
56600лв. 472.00 лв. + аксесоари: лв.

Често Задавани Въпроси

Кога ще получа своята поръчка?

Всички поръчки се изпълняват в рамките на 1 до 3 работни дни след потвръждение от оператор по телефона.

Имат ли гаранция устройствата?

Всички предлагани от нас устройства са със 24 месеца гаранция и се сервизират от официалните сервизи за България на съответните производители. Към всяка пратка ще намерите попълнена и подпечатана гаранционна карта.

Мога ли да върна устройството ако то имa проблем през първите 14 дни?

Всеки закупен продукт може да бъде върнат в 14 дневен срок, като сумата платена от клиента ще бъде възстановена съгласно нашите общи условия.

Как се извършва доставката и плащането?

Доставката се извършва чрез куриер до избран от клиента адрес или офис на куриера, като потребителя може да заплати стоката с наложен платеж при получаване или по банков път предварително.

Нови ли са устройствата предлагани от вас и имат ли заключване към оператори?

Всички предлагани от нас устройства са чисто нови, фабрично запечатани и отключени към всички оператори.

Технически характеристики

11-инчов WQHD+ ясен дисплей с 309 ppi и 144Hz 7-степенна променлива честота на опресняване. Всеки фин детайл е изявен с привличащ окото дисплей, позволяващ още по-креативно изразяване. Дисплеят поддържа режим на четене с TÜV Rheinland Low Blue Light Certification. Защитете очите си с пълно затъмняване за продължително гледане със спокойствие.

Процесор
Водещата мобилна платформа Snapdragon 870 се отличава с мощна производителност. Може лесно да се справя и да работи гладко в големи игри, файлове с голям формат, Редактиране на 4K видео и други сценарии на използване с висока интензивност

Изключителен капацитет и бързо зареждане
Онлайн по всяко време и навсякъде. Батерията с капацитет от 8840 mAh с висока мощност означава, че независимо дали сте у дома и гледате видеоклипове, излизате на срещи или пътувате по работа, той ще ви прави компания далеч отвъд вашето въображение.

Видео срещи подобряване на цялостната ефективност
8MP предна камера с FocusFrame. Функцията за запълваща светлина на камерата ще ви накара да блеснете на срещи, докато FocusFrame ще ви държи центрирани, дори когато се движите. Ако някой се присъедини или напусне, зрителният ъгъл на обектива ще бъде съответно разширен или намален, за да се постигне най-добрият ъгъл.

Множество режими на улавяне на звука
За различни нужди за срещи 4-микрофонна система за насочен звук. Преден дисплей 60° звукоулавяне за един участник. 360° аудио прихващане за множество участници. Концентрирайте се върху срещите, без да се разсейвате от шум.

*Информацията е предоставена от производителя и е субект на промяна. BuyBest.bg не носи отговорност за нейното съдържание!

Вижте още подобни предложения

Xiaomi Pad 6 128GB Wi-FI 6GB RAM
+ аксесоари: лв.
Цвят:
Цeна: 472лв.