За въпроси:

0876600600

За въпроси и отговори:

0876600600
24 месеца гаранция

24 месеца гаранция

Експресна доставката

Експресна доставката

Преглед на пратката

Преглед на пратката

Xiaomi Mi Band 7

Ново В наличност
Xiaomi Mi Band 7
24 месеца гаранция

24 месеца гаранция

Експресна доставката

Експресна доставката

Преглед на пратката

Преглед на пратката

Xiaomi Mi Band 7

Избери цвят:
Ново В наличност
Цена:
11100лв. 89.00 лв. + аксесоари: лв.

Често Задавани Въпроси

Кога ще получа своята поръчка?

Всички поръчки се изпълняват в рамките на 1 до 3 работни дни след потвръждение от оператор по телефона.

Имат ли гаранция устройствата?

Всички предлагани от нас устройства са със 24 месеца гаранция и се сервизират от официалните сервизи за България на съответните производители. Към всяка пратка ще намерите попълнена и подпечатана гаранционна карта.

Мога ли да върна устройството ако то имa проблем през първите 14 дни?

Всеки закупен продукт може да бъде върнат в 14 дневен срок, като сумата платена от клиента ще бъде възстановена съгласно нашите общи условия.

Как се извършва доставката и плащането?

Доставката се извършва чрез куриер до избран от клиента адрес или офис на куриера, като потребителя може да заплати стоката с наложен платеж при получаване или по банков път предварително.

Нови ли са устройствата предлагани от вас и имат ли заключване към оператори?

Всички предлагани от нас устройства са чисто нови, фабрично запечатани и отключени към всички оператори.

Технически характеристики

Mi Band 7 притежава подобрени характеристики и параметри. Снабдена е с голям 1.62-инчов AMOLED екран, по-привличащ вниманието. В сравнение с предишния модел екрана се е увеличил с 25%. Независимо дали гледате сърдечния си ритъм, докато бягате, или четете новини по време на пътуването до работното място, е нужно само да вдигнете ръката си. Дисплеят с висока разделителна способност 326ppi показва деликатно всяка снимка.

Персонализираният потребителски интерфейс е напълно обновен. Големият екран носи нов дизайн, повече пространство и по-добро изживяване при гледане. Разумното оформление
прави показването на данните много интуитивно. Компактният екран е лек и няма усещане за тежест.

Xiaomi Mi Band 7 надгражда с нов чип, ефектът на анимацията е по-гладък, а персонализираният динамичен циферблат е атрактивен и непрекъснато се променя. Той също така поддържа персонализирани циферблати, така че любимите ви в албума да могат да се видят, когато вдигнете ръка, и поддържа "AOD екранен дисплей", което носи повече нови начини за игра.

Не е нужно да повдигате китката си или да потупвате с пръст, екранът на китката ще ви докладва по всяко време и новите умения на Xiaomi Mi Band 7 ще бъдат показани на екрана. Можете да получите информация само с един поглед.

Xiaomi Mi Band 7 е снабден със 120 спортни режима, покриващи почти всички видове спортни сценарии. Разберете ефективността на загубата на мазнини, упражнявайте повече чувство за постижение.

Гривната има стандарт 5ATM, който гарантира до 50 метра водоустойчивост. Благодарение на това можете да плувате в басейн или да се гмуркате с шнорхел. Xiaomi Mi Band 7
интелигентно разпознава 4 стила на плуване.

*Информацията е предоставена от производителя и е субект на промяна. BuyBest.bg не носи отговорност за нейното съдържание!

Вижте още подобни предложения

Xiaomi Mi Band 7
+ аксесоари: лв.
Цвят:
Цeна: 89лв.