За въпроси:

0876600600

За въпроси и отговори:

0876600600
24 месеца гаранция

24 месеца гаранция

Експресна доставката

Експресна доставката

Преглед на пратката

Преглед на пратката

Xiaomi Amazfit Powerbuds

В наличност
Xiaomi Amazfit Powerbuds
24 месеца гаранция

24 месеца гаранция

Експресна доставката

Експресна доставката

Преглед на пратката

Преглед на пратката

Xiaomi Amazfit Powerbuds

Избери цвят:
В наличност
Цена:
18300лв. 146.00 лв. + аксесоари: лв.

Често Задавани Въпроси

Кога ще получа своята поръчка?

Всички поръчки се изпълняват в рамките на 1 до 3 работни дни след потвръждение от оператор по телефона.

Имат ли гаранция устройствата?

Всички предлагани от нас устройства са със 24 месеца гаранция и се сервизират от официалните сервизи за България на съответните производители. Към всяка пратка ще намерите попълнена и подпечатана гаранционна карта.

Мога ли да върна устройството ако то имa проблем през първите 14 дни?

Всеки закупен продукт може да бъде върнат в 14 дневен срок, като сумата платена от клиента ще бъде възстановена съгласно нашите общи условия.

Как се извършва доставката и плащането?

Доставката се извършва чрез куриер до избран от клиента адрес или офис на куриера, като потребителя може да заплати стоката с наложен платеж при получаване или по банков път предварително.

Нови ли са устройствата предлагани от вас и имат ли заключване към оператори?

Всички предлагани от нас устройства са чисто нови, фабрично запечатани и отключени към всички оператори.

Технически характеристики

Amazfit Powerbuds са безжични слушалки, които са създадени за да може да се наслаждавате на музиката навсякъде, при всякакви обстоятелства. С отлично качество на звука и наситен бас, доказват че тези слушалки са от най-високия клас. Тези слушалки включват сензор за сърдечен ритъм, спортна звукова система, микрофон и са защитени от потта. Друга отлична функция е, че може да ги контролирате с потупване. Тези безжични слушалки са проектирани да прилягат плътно към ухото Ви, да може да ги носите удобно с часове и дори да не ги усещате. За Ваше улеснение са снабдени с функция за управление на разговорите. Има тъчпад за приемане и отказване на разговорите и вграден микрофон, което Ви позволява да не вадите телефона си от джоба. Amazfit Powerbuds са направени от гладка радиева текстура, която добавя спортна нотка. Уникалният им дизайн, комбиниран с куката за уши подобряват стабилността им при поставяне, като предотвратяват падането им по време на упражнения. Тези куку за ушите могат да се премахват от слушалките и да се пребират в кутииката на слушалките за по-голямо удобство. Те са снабдени с PPG сензор, който следи постоянно за сърдечния Ви ритъм по време на тренировка. Може да получавате и гласови известия, когато сте повишили сърдечният си ритъм от зададената граница, което ще направи тренировката Ви по-безопасна и ефективна. Слушалките могат да осигурят до 8 часа време за възпроизвеждане, само с едно зареждане. Заедно с магнитния калъф, те могат да работят до още 16 часа, което означава че може да се наслаждавате на музиката си до 24 часа в движение. С потапящ и динамичен звук, който Ви придружава по време на тренировка. Те донасят зашеметяващ звук чрез своята професионална спортна звукова система, за да направят упражненията Ви по- динамични и завладяващи. Режима Motion Beat помага за постигане на максимална мотивация и когато е активиран подобрява звука и прави музиката, която слушате по-ясна и мощна. Намаляване на шума с двоен ENC микрофон. Чрез технологията за намаляване на шума с двоен микрофон ENC, Amazfit Powerbuds получават чист звук, ефективно изолират другите околни звуци и ефективно намаляват шума, правейки обажданията по-ясни. И двете слушалки могат да бъдат персонализирани с функция за докосване с двойно и тройно почукване, което прави използването им по-удобно и ефективно и ви спестява неприятностите при изваждането на телефона за операции с потни и мокри ръце.

*Информацията е предоставена от производителя и е субект на промяна. BuyBest.bg не носи отговорност за нейното съдържание!

Вижте още подобни предложения

Xiaomi Amazfit Powerbuds
+ аксесоари: лв.
Цвят:
Цeна: 146лв.