За въпроси:

0876600600

За въпроси:

0876600600
Samsung Galaxy Z Flip 256GB 8GB RAM Dual-SIM

Samsung Galaxy Z Flip 256GB 8GB RAM Dual-SIM

В наличност
Избери цвят:
Аксесоари

24 месеца гаранция

Експресна доставката

Преглед на пратката

24 месеца гаранция

Експресна доставката

Преглед на пратката

Цена:
181500лв. 165000лв.

Често Задавани Въпроси

Кога ще получа своята поръчка?

Всички поръчки се изпълняват в рамките на 1 до 3 работни дни след потвръждение от оператор по телефона.

Имат ли гаранция устройствата?

Всички предлагани от нас устройства са със 24 месеца гаранция и се сервизират от официалните сервизи за България на съответните производители. Към всяка пратка ще намерите попълнена и подпечатана гаранционна карта.

Мога ли да върна устройството ако то имa проблем през първите 14 дни?

Всеки закупен продукт може да бъде върнат в 14 дневен срок, като сумата платена от клиента ще бъде възстановена съгласно нашите общи условия.

Как се извършва доставката и плащането?

Доставката се извършва чрез куриер до избран от клиента адрес или офис на куриера, като потребителя може да заплати стоката с наложен платеж при получаване или по банков път предварително.

Нови ли са устройствата предлагани от вас и имат ли заключване към оператори?

Всички предлагани от нас устройства са чисто нови, фабрично запечатани, отключени към всички оператори и предназначени за европейския пазар.

Технически характеристики

Производител: Samsung
Модел: Galaxy Z Flip 256GB 8GB RAM Dual

Иновация в смартфоните

Сгъваемият Samsung Galaxy Z Flip опровергава всички очаквания не само с 6.7-инчов размер, но и с изключителната си изработка от революционен полимерен материал за добра гъвкавост при затваряне. Стъкления екран е изработен от Samsung Ultra Thin Glass което му позволява плаво и красиво да се сгъне в мини смартфон.

Камери

Технологията за сгъване Freestop позволява хендсфри видеочатове. Galaxy Z Flip се сгъва и запазва позицията си не само под един ъгъл, като ти дава възможност да заснемеш невероятни снимки от всички ъгли. Когато сгънете телефона режимът Flex разделя приложения наполовина, като поставя контролите в долната половина и превръща горната половина в гледаема зона.

Батерия

Двойната батерия с капацитет от 3300mAh, Ви позволява да се насладите на сгъваемия си смартфон в продължение на ден. Независимо колко пъти ще разгъвате и сгъвате Вашето бижу, вие ще се наслаждавате на едно приятно изживяване.

*Информацията е предоставена от производителя и е субект на промяна. BuyBest.bg не носи отговорност за нейното съдържание!

Вижте още подобни предложения