За въпроси:

0876600600

За въпроси и отговори:

0876600600

24 месеца гаранция

Експресна доставката

Преглед на пратката

Samsung Galaxy Watch Active 2 40mm LTE (SM-R835)

В наличност
Samsung Galaxy Watch Active 2 40mm LTE (SM-R835)

24 месеца гаранция

Експресна доставката

Преглед на пратката

Samsung Galaxy Watch Active 2 40mm LTE (SM-R835)

Избери цвят:
В наличност
Цена:
59900лв. 499.00 лв.

Често Задавани Въпроси

Кога ще получа своята поръчка?

Всички поръчки се изпълняват в рамките на 1 до 3 работни дни след потвръждение от оператор по телефона.

Имат ли гаранция устройствата?

Всички предлагани от нас устройства са със 24 месеца гаранция и се сервизират от официалните сервизи за България на съответните производители. Към всяка пратка ще намерите попълнена и подпечатана гаранционна карта.

Мога ли да върна устройството ако то имa проблем през първите 14 дни?

Всеки закупен продукт може да бъде върнат в 14 дневен срок, като сумата платена от клиента ще бъде възстановена съгласно нашите общи условия.

Как се извършва доставката и плащането?

Доставката се извършва чрез куриер до избран от клиента адрес или офис на куриера, като потребителя може да заплати стоката с наложен платеж при получаване или по банков път предварително.

Нови ли са устройствата предлагани от вас и имат ли заключване към оператори?

Всички предлагани от нас устройства са чисто нови, фабрично запечатани, отключени към всички оператори и предназначени за европейския пазар.

Технически характеристики

Елегантен, изчистен изработен от алуминий Samsung Galaxy Active 2 е само 26 грама и почти не се усеща при носене. Изработена от каучук е не плъзгащата се каишка на устройството. На задната страна се намира пулсомер с осем фотодиода за точно измерване. Два странични бутона с опция за персонализиране също са налични. Super AMOLED дисплей с резолюция 360х 360 пиксела е 1.4" е достатъчно голям за всекидневна употреба с оптимизираните за него приложения. Грижа за Вас39 режима на проследяване на тренировки, като бягане, ходене, колоездене и плуване Ви очакват с Galaxy Active 2. Разполагате и със 7 различни упражнения, а функцията Асистент Ви предлага полезни съвети в реално време. Живейте без стрес с тракера който Ви помага с различни дихателни упражнения. Следенето на пулса Ви в спокойно състояние предоставя допълнителни сведения за Вашето състояние. Винаги с Вас Насладете се напълно на живота без притеснения за Samsung Galaxy Active 2. Устройството притежава сертификати IP68 и 5ATM и Ви позволява да изживеете повече. Широка съвместимост с други устройства позволява да се чувствате информиран и спокоен.

*Информацията е предоставена от производителя и е субект на промяна. BuyBest.bg не носи отговорност за нейното съдържание!

Вижте още подобни предложения

Samsung Galaxy Watch Active 2 40mm LTE (SM-R835)
Цвят:
Цeна: 559лв.