За въпроси:

0876600600

За въпроси и отговори:

0876600600
24 месеца гаранция

24 месеца гаранция

Експресна доставка

Експресна доставка

Преглед на пратката

Преглед на пратката

Samsung Galaxy Watch 6 Classic 47 mm (SM-R965)

В наличност
Samsung Galaxy Watch 6 Classic 47 mm (SM-R965)
24 месеца гаранция

24 месеца гаранция

Експресна доставка

Експресна доставка

Преглед на пратката

Преглед на пратката

Samsung Galaxy Watch 6 Classic 47 mm (SM-R965)

Избери цвят:
Samsung


В наличност
Цена:
59300лв. 494.00 лв. + аксесоари: лв.

Често Задавани Въпроси

Кога ще получа своята поръчка?

Всички поръчки се изпълняват в рамките на 1 до 3 работни дни след потвръждение от оператор по телефона.

Имат ли гаранция устройствата?

Всички предлагани от нас устройства са със 24 месеца гаранция и се сервизират от официалните сервизи за България на съответните производители. Към всяка пратка ще намерите попълнена и подпечатана гаранционна карта.

Мога ли да върна устройството ако то имa проблем през първите 14 дни?

Всеки закупен продукт може да бъде върнат в 14 дневен срок, като сумата платена от клиента ще бъде възстановена съгласно нашите общи условия.

Как се извършва доставката и плащането?

Доставката се извършва чрез куриер до избран от клиента адрес или офис на куриера, като потребителя може да заплати стоката с наложен платеж при получаване или по банков път предварително.

Нови ли са устройствата предлагани от вас и имат ли заключване към оператори?

Всички предлагани от нас устройства са чисто нови, фабрично запечатани и отключени към всички оператори.

Технически характеристики

Ако търсиш най-доброто изживяване със smartwatch и най-новата технология на китката си в класически дизайн, Galaxy Watch6 Classic е идеалното предложение.

С елегантен дизайн, конструкция обработен алуминий, висока устойчивост на вода и прах (5ATM и със сертификати IP68 и MIL-STD-810H), каишка, която се закопчава с едно щракване, голям дисплей (1,47" за версията 47 mm и 1,31" за версията 43 mm), голяма батерия (425 mAh за версията 47 mm и 300 mAh за версията 43 mm), увеличена мощност на процесора (Samsung Exynos W930 1,4 GHz с 2 GB памет) и капацитет (16 GB) и най-усъвършенстваните сензори (напр. Samsung BioActive), Galaxy Watch6 е олицетворение на модерния smartwatch, готов да посрещне предизвикателствата на съвременното, взискателно ежедневие.

Усъвършенстваните сензори правят Galaxy Watch6 Classic спътник в пътуването ти към по-добро здраве, уелнес и физическо състояние и ще ти помогнат да станеш най-добрата версия на себе си, с измерване на кръвно налягане/сърдечен ритъм, наситеност на кръвта с кислород и ЕКГ. Добавени са и нотификация за необичаен сърдечен ритъм (IHRN) и измерване на телесната температура. Galaxy Watch6 Classic следи и "оценява" процент мазнини, мускулна маса и течности, предоставяйки цялата информация, от която се нуждаеш, за да проследяваш напредъка си при тренировка и физическото си състояние. В допълнение предоставя всички инструменти и възможности за подобряване на ежедневието ти (напр. можеш да получаваш нотификации, да отговаряш на съобщения или входящи повиквания от китката си и т.н.), но също така и съня ти.

С Wear OS ще се наслаждаваш на всички популярни услуги на Google и на Samsung (Samsung Health, Find my phone, Google Maps, Google Assistant, Google Pay и др.), които обичаш на смартфона си. И всичко това с изискан и елегантен дизайн, който перфектно допълва ежедневния ти стил.

*Информацията е предоставена от производителя и е субект на промяна. BuyBest.bg не носи отговорност за нейното съдържание!

Вижте още подобни предложения

Samsung Galaxy Watch 6 Classic 47 mm (SM-R965)
+ аксесоари: лв.
Цвят:
Цeна: 494лв.