За въпроси:

0876600600

За въпроси и отговори:

0876600600
24 месеца гаранция

24 месеца гаранция

Експресна доставка

Експресна доставка

Преглед на пратката

Преглед на пратката

Samsung Galaxy Buds FE (SM-R400)

В наличност
Samsung Galaxy Buds FE (SM-R400)
24 месеца гаранция

24 месеца гаранция

Експресна доставка

Експресна доставка

Преглед на пратката

Преглед на пратката

Samsung Galaxy Buds FE (SM-R400)

Избери цвят:
Samsung


В наличност
Цена:
14400лв. 115.00 лв. + аксесоари: лв.

Често Задавани Въпроси

Кога ще получа своята поръчка?

Всички поръчки се изпълняват в рамките на 1 до 3 работни дни след потвръждение от оператор по телефона.

Имат ли гаранция устройствата?

Всички предлагани от нас устройства са със 24 месеца гаранция и се сервизират от официалните сервизи за България на съответните производители. Към всяка пратка ще намерите попълнена и подпечатана гаранционна карта.

Мога ли да върна устройството ако то имa проблем през първите 14 дни?

Всеки закупен продукт може да бъде върнат в 14 дневен срок, като сумата платена от клиента ще бъде възстановена съгласно нашите общи условия.

Как се извършва доставката и плащането?

Доставката се извършва чрез куриер до избран от клиента адрес или офис на куриера, като потребителя може да заплати стоката с наложен платеж при получаване или по банков път предварително.

Нови ли са устройствата предлагани от вас и имат ли заключване към оператори?

Всички предлагани от нас устройства са чисто нови, фабрично запечатани и отключени към всички оператори.

Технически характеристики

Galaxy Buds FE, които имат специално проектиран wingtip, няма да се страхуваш, че ще "изхвърчат" от ушите ти, докато танцуваш, спортуваш или се движиш из града!

С Noise Cancellation и Ambient mode, за да можеш да слушаш музиката си без разсейване, но и да имаш абсолютен контрол върху това, което се случва в средата около теб.

Свързват се с всички устройства на Samsung, от любимия ти смартфон и таблет Galaxy до телевизора ти Samsung, и можещ да превключваш аудио източници бързо и лесно, без проблем.                               

Galaxy Buds FE са проектирани, за да бъдат удобни и да остават в ушите ти, дори когато се движиш интензивно. Можеш да контролираш музиката или обажданията си с едно докосване върху правилните повърхности. 

Можеш да се потопиш в мелодиите, които обичаш с Active Noise Cancellation. Но когато се движиш в града и трябва да обърнеш внимание на преминаващите превозни средства, Ambient Noise ти позволява да чуваш какво се случва около теб, докато в същото време слушаш събеседника или музиката си.
  
Свържи лесно устройствата си, просто отваряйки капака. Galaxy устройствата се свързват с едно докосване. Освен това, ако имаш повече от едно устройство Galaxy, като например Galaxy Tab S9 FE, слушалките автоматично превключват аудио източник между устройствата. Така че, когато играеш на своя Galaxy Tab, можеш безпроблемно да приемеш обаждане от Galaxy смартфона си.
  

*Информацията е предоставена от производителя и е субект на промяна. BuyBest.bg не носи отговорност за нейното съдържание!

Вижте още подобни предложения

Samsung Galaxy Buds FE (SM-R400)
+ аксесоари: лв.
Цвят:
Цeна: 115лв.