Общо: 0 лв.
Моята количка 0

Nokia 2.2 16GB 2GB RAM Dual Sim

В наличност
Nokia 2.2 16GB 2GB RAM Dual Sim
Ново

Nokia 2.2 16GB 2GB RAM Dual Sim

цена

188.00 лв.
24 месеца гаранция
24 месеца гаранция

цвят


Често задавани въпроси

Всички поръчки се изпълняват в рамките на 1 до 3 работни дни след потвръждение от оператор по телефона.
Всички предлагани от нас устройства са със 24 месеца гаранция и се сервизират от официалните сервизи за България на съответните производители. Към всяка пратка ще намерите попълнена и подпечатана гаранционна карта.
Всеки закупен продукт може да бъде върнат в 14 дневен срок, като сумата платена от клиента ще бъде възстановена съгласно нашите общи условия.
Доставката се извършва чрез куриер до избран от клиента адрес или офис на куриера, като потребителя може да заплати стоката с наложен платеж при получаване или по банков път предварително.
Всички предлагани от нас устройства са чисто нови, фабрично запечатани, отключени към всички оператори и предназначени за европейския пазар.

Технически параметри

Производител: Nokia
Модел: 2.2 16GB 2GB RAM Dual

Просто продължава да се подобрява
Nokia 2.2 е сертифициран телефон с Android One, който се доставя с вградения софтуер за Android 9 Pie. Тя включва 2 години обновяване на операционната система и 3-месечни месечни актуализации на защитата, като гарантира, че телефонът ви остава винаги актуален.

Помощ в движение или вкъщи, само с едно докосване.
Животът с много бързи темпове е тук с Google Асистентски бутон.

Задавайте въпроси, виждайте графика си или дори затъмнявайте светлините.

Вашият асистент дори се учи на работното място колкото повече го използвате, така че можете да направите повече с живота си, като правите по-малко с телефона си.

Вижте по-добре в тъмното
Нощно време е новият ви приятел с 13-мегапикселова задна камера, която използва усъвършенствани изображения с ниска осветеност. Където вечерта ви отвежда, заснемете по-добри снимки по пътя в тумното и ще получите невероятни светли и ясни снимки.