За въпроси:

0876600600

За въпроси и отговори:

0876600600
24 месеца гаранция

24 месеца гаранция

Експресна доставка

Експресна доставка

Преглед на пратката

Преглед на пратката

Nintendo Switch V2

В наличност
Nintendo Switch V2
24 месеца гаранция

24 месеца гаранция

Експресна доставка

Експресна доставка

Преглед на пратката

Преглед на пратката

Nintendo Switch V2

Избери цвят:
Nintendo


В наличност
Цена:
64700лв. 539.00 лв. + аксесоари: лв.

Често Задавани Въпроси

Кога ще получа своята поръчка?

Всички поръчки се изпълняват в рамките на 1 до 3 работни дни след потвръждение от оператор по телефона.

Имат ли гаранция устройствата?

Всички предлагани от нас устройства са със 24 месеца гаранция и се сервизират от официалните сервизи за България на съответните производители. Към всяка пратка ще намерите попълнена и подпечатана гаранционна карта.

Мога ли да върна устройството ако то имa проблем през първите 14 дни?

Всеки закупен продукт може да бъде върнат в 14 дневен срок, като сумата платена от клиента ще бъде възстановена съгласно нашите общи условия.

Как се извършва доставката и плащането?

Доставката се извършва чрез куриер до избран от клиента адрес или офис на куриера, като потребителя може да заплати стоката с наложен платеж при получаване или по банков път предварително.

Нови ли са устройствата предлагани от вас и имат ли заключване към оператори?

Всички предлагани от нас устройства са чисто нови, фабрично запечатани и отключени към всички оператори.

Технически характеристики

Някога отказвали ли сте се от игра, защото не сте имали достатъчно време да играете? Системата Nintendo Switch може да се трансформира, за да отговаря на вашата ситуация, така че можете да играете игрите, които искате, без значение колко натоварен е животът. Това е нова ера, в която не е нужно да коригирате начина си на живот, за да играете игри – вместо това вашата конзола се настройва, за да пасне на вашия начин на живот. Наслаждавайте се на игри по всяко време, навсякъде, с всеки, с гъвкави и безплатни режими на игра.

Nintendo Switch е проектиран да отиде където и да правите, като се трансформира от домашна конзола в преносима система за миг. Така че получавате повече време да играете на игрите, които обичате, както искате. Свържете своя Nintendo Switch и играйте в HD. Тръгвам? Вземете играта си със себе си в ръчен режим.

TV режим - свържете конзолата към телевизора и всеки може да се наслади на играта, от деца до възрастни. Това е чудесен начин да влезете в играта със семейството и приятелите си вкъщи.
Режим на маса – ако нямате достъп до телевизор, подпрете стойката, прикрепена към конзолата, и предайте Joy-Con на приятел, за да играете заедно оперативни или състезателни игри направо на екрана на конзолата
Ръчен режим - насладете се на същото изживяване като на телевизионен екран, точно на една ръка разстояние. Играйте завладяващи игри, които никога не сте предполагали, че можете да играете в движение по всяко време и навсякъде

Локален мултиплейър - играчите могат да синхронизират заедно до осем конзоли Nintendo Switch, за да играят конкурентни и съвместни мултиплейър игри
Онлайн мултиплейър – Ако се регистрирате в услугата за онлайн абонамент за Nintendo Switch, можете да играете с приятели далеч и играчи по целия свят. Абонатите могат също така да синхронизират специално приложение за смарт устройство, за да задават срещи за игра, да се срещат в онлайн лобита, за да играят и гласов чат, докато играят

Един или два контролера, вертикално или настрани, контроли за движение или бутони...Joy-Con и Nintendo Switch ви дава пълна гъвкавост на играта. В зависимост от играта, може да използвате един Joy-Con във всяка ръка или дори да дадете втория на приятел. Готов да тръгвам? Плъзнете Joy-Con в Nintendo Switch, за да станете преносим.

Животът на батерията може да издържи до 9 часа, но ще варира в зависимост от софтуера и условията на използване. 

32 GB вътрешна памет, част от която е запазена за използване от системата. Потребителите могат лесно да разширят пространството за съхранение с помощта на microSDHC или microSDXC карти.

6,2-инчов, мултитъч капацитивен сензорен екран; може да показва резолюция от 1280 x 720.

*Информацията е предоставена от производителя и е субект на промяна. BuyBest.bg не носи отговорност за нейното съдържание!

Вижте още подобни предложения

Nintendo Switch V2
+ аксесоари: лв.
Цвят:
Цeна: 539лв.