Общо: 0 лв.
Моята количка 0

Huawei Watch GT 2e

В наличност
Huawei Watch GT 2e
Ново

Huawei Watch GT 2e

цена

294.99 лв.

цвят


Често задавани въпроси

Всички поръчки се изпълняват в рамките на 1 до 3 работни дни след потвръждение от оператор по телефона.
Всички предлагани от нас устройства са със 24 месеца гаранция и се сервизират от официалните сервизи за България на съответните производители. Към всяка пратка ще намерите попълнена и подпечатана гаранционна карта.
Всеки закупен продукт може да бъде върнат в 14 дневен срок, като сумата платена от клиента ще бъде възстановена съгласно нашите общи условия.
Доставката се извършва чрез куриер до избран от клиента адрес или офис на куриера, като потребителя може да заплати стоката с наложен платеж при получаване или по банков път предварително.
Всички предлагани от нас устройства са чисто нови, фабрично запечатани, отключени към всички оператори и предназначени за европейския пазар.

Технически параметри

Производител: Huawei
Модел: Watch GT 2e

С един поглед

Откривай повече, тренирай по-добре: Huawei Watch GT 2e разполага с голяма автономия на батерията до 2 седмици, класически minimal дизайн и поддържа функции като Bluetooth обаждане, музика, нотификация за съобщения, мониторинг на съня TruSleep™ 2.0 и ежедневно проследяване на нивата на стрес TruRelax™.

Идва с уникален дизайн и отличителна естетика с AMOLED сензорен дисплей 1,39". Разполага с поддръжка на GPS, осигурява точно и своевременно следене на развитието ти в 15 професионални спорта, водоустойчив е до 5 ATM, а висококачественото 3D стъкло създава bezel-less вид и неограничено зрително изживяване. 

Освен това е твоят личен треньор, тъй като следи тренировките ти с прецизни системи за локализиране, както и сърдечния ти ритъм с TruSeen ™ 3.5. Също така, разполага с място за съхранение на до 500 MP3s, като можеш да се наслаждаваш на музика от любимите си плейлисти, без твоя смартфон, по време на спортните ти дейности!

Автономията на батерията може да варира в зависимост от употребата.

Невероятна мощ!

Процесорът на Watch GT 2e осигурява висока производителност и ниска енергийна консумация. ΟРазработеният дизайн с двоен чипсет и алгоритмите за енергийна ефективност 2.0 осигуряват на Huawei Watch GT 2e впечатляваща издръжливост с нисък разход на енергия. Автоматично оптимизира консумацията на енергия и удължава живота на батерията.

Изключително тънък дизайн!

С 3D извит дисплей и изключително тънък корпус на часовника 10,7mm, този smartwatch предизвиква границите на дизайна и фината изработка. Елегантен, изчистен и издръжлив. Успоредно с това, красивият и ярък AMOLED дисплей с диагонал 1,39" и резолюция 454x454 pixels осигурява прецизна реакция при докосване за несравнимо визуално изживяване. Избирай от разнообразие от watch faces, за да персонализираш визията на дисплея!

Измерва пулса в реално време!
HUAWEI TruSeen™ е надстроен до версия 3.5, за да предостави по-ефективно и прецизно измерване на пулса в реално време. В комбинация с умния AI алгоритъм, следи сърдечния ти ритъм през целия ден, дори и когато спиш. Освен това следи кислородната сатурация на кръвта Sp02, един от основните показатели, засягащи снабдяването с кислород на тялото, а благодарение на водоустойчивостта 5 ATM, може да следи сърдечния ти ритъм и по време на плуване!

Винаги с теб!

Watch GT 2e е създаден за теб. Грижи се за физическото ти състояние през целия ден, като измерва крачките ти, калориите, които си изгорил и периодите на активност със средна до висока интензивност. Huawei Watch GT 2e поддържа 15 професионални спортни режима и има общо 85 налични, а с функции като възпроизвеждане на музика, нотификации за съобщения, мониторинг на съня TruSleep™ 2.0, улеснява ежедневието ти.

Възпроизвеждане на музика!

Красив отвън, устойчив отвътре. Huawei Watch GT 2e може да съхранява до 500 MP3s с налично пространство от 2GB за тях. Наслаждавай се на музика от любимите си плейлисти без телефона си, когато тренираш, в комбинация с безжични слушалки.

15 Sport Modes

С предварително инсталирани 15 Sport Modes и поддържайки сателитни системи за местоположение GPS и GLONASS, Huawei Watch GT 2e осигурява точно и подробно засичане на маршрута при практикуване на спортни активности навън. След поход или дълго пътешествие с велосипед, по всяко време ще знаеш къде точно се намираш!