За въпроси:

0876600600

За въпроси:

0876600600
Huawei Honor Watch Magic 2 46mm

Huawei Honor Watch Magic 2 46mm

Ново В наличност

24 месеца гаранция

Експресна доставката

Преглед на пратката

Избери цвят:

24 месеца гаранция

Експресна доставката

Преглед на пратката

Цена:
29900лв.

Често Задавани Въпроси

Кога ще получа своята поръчка?

Всички поръчки се изпълняват в рамките на 1 до 3 работни дни след потвръждение от оператор по телефона.

Имат ли гаранция устройствата?

Всички предлагани от нас устройства са със 24 месеца гаранция и се сервизират от официалните сервизи за България на съответните производители. Към всяка пратка ще намерите попълнена и подпечатана гаранционна карта.

Мога ли да върна устройството ако то имa проблем през първите 14 дни?

Всеки закупен продукт може да бъде върнат в 14 дневен срок, като сумата платена от клиента ще бъде възстановена съгласно нашите общи условия.

Как се извършва доставката и плащането?

Доставката се извършва чрез куриер до избран от клиента адрес или офис на куриера, като потребителя може да заплати стоката с наложен платеж при получаване или по банков път предварително.

Нови ли са устройствата предлагани от вас и имат ли заключване към оператори?

Всички предлагани от нас устройства са чисто нови, фабрично запечатани, отключени към всички оператори и предназначени за европейския пазар.

Технически характеристики

Корпусът на Honor е прецизно изработен от неръждаема стомана 316L. Този материал, използван и в авиационната промишленост, е лек като предлага висока степен на устойчивост от драскотини, които могат да възникнат по време на ежедневни дейности.
 
Вижте времето с един поглед
Always-On Display
Дисплеят Amoled с функцията always-on остава включен, и така с лесно поглеждане можете да видите часовника, без да чакате дисплеят да светне.
 
Персонализируеми лица
MagicWatch 2 може да показва вашите снимки на екрана на часовника. Благодарение на факта, че можете да съхранявате повече снимки в смарт часовника, всеки път, когато погледнете часовника, на дисплея ще се появи нова снимка.

Батерия, която издържа до 14 дни
Вземете повече. Снабден с процесора Huawei Kirin A1, Magic Watch 2 обработва данните по-бързо, използвайки по-малко енергия.
 
15 фитнес режими, базирани на цели
Останете мотивирани да постигнете целите си. Режимите на часовника имат насоки с озвучаване в реално време.
 
Система за позициониране Dual Satellite
Благодарение на системите за позициониране, MagicWatch 2 точно записва скоростта и маршрута, докато бягате или ходите. Висотомер ще запише височината, на която сте на туризъм или катерене.
 
Следете сърдечната си честота, докато плувате
С водоустойчивост до 50 метра и TruSeen 3.5, Magic Watch 2 ви помага да разберете ефективността си, като измервате точно сърдечната си честота, включително Swolf, разстояние, калории и скорост.

Обучение по безопасност
MagicWatch 2 ви помага да оптимизирате вашата тренировка безопасно с различни данни, като VO2Max7 и ефектите от анаеробни или аеробни упражнения. Разберете очаквания резултат от тренировките си и разберете колко време ви трябва, за да се възстановите, така че тялото ви да е готово за следващата тренировка.

Възпроизвеждайте музика безжично
Контролирайте списъка с песни директно от часовника.

Вграден микрофон и високоговорител
Поддържайте връзка с приятели и колеги. Високоговорителят и микрофонът са идеални за бързи съобщения.

По-интелигентни функции
Продължете да живеете в момента. MagicWatch 2 ви дава възможност да получите достъп до приложението за времето, да задавате аларми, и всичко това без да проверявате телефона си.

Вижте още подобни предложения