За въпроси:

0876600600

За въпроси и отговори:

0876600600
24 месеца гаранция

24 месеца гаранция

Експресна доставката

Експресна доставката

Преглед на пратката

Преглед на пратката

Huawei FreeBuds Pro

В наличност
Huawei FreeBuds Pro
24 месеца гаранция

24 месеца гаранция

Експресна доставката

Експресна доставката

Преглед на пратката

Преглед на пратката

Huawei FreeBuds Pro

Избери цвят:
В наличност
Цена:
23100лв. 185.00 лв. + аксесоари: лв.

Често Задавани Въпроси

Кога ще получа своята поръчка?

Всички поръчки се изпълняват в рамките на 1 до 3 работни дни след потвръждение от оператор по телефона.

Имат ли гаранция устройствата?

Всички предлагани от нас устройства са със 24 месеца гаранция и се сервизират от официалните сервизи за България на съответните производители. Към всяка пратка ще намерите попълнена и подпечатана гаранционна карта.

Мога ли да върна устройството ако то имa проблем през първите 14 дни?

Всеки закупен продукт може да бъде върнат в 14 дневен срок, като сумата платена от клиента ще бъде възстановена съгласно нашите общи условия.

Как се извършва доставката и плащането?

Доставката се извършва чрез куриер до избран от клиента адрес или офис на куриера, като потребителя може да заплати стоката с наложен платеж при получаване или по банков път предварително.

Нови ли са устройствата предлагани от вас и имат ли заключване към оператори?

Всички предлагани от нас устройства са чисто нови, фабрично запечатани и отключени към всички оператори.

Технически характеристики

С един поглед

С уникални звукови възможности, за да останеш винаги свързан, но и да чувстваш музиката, HUAWEI FreeBuds Pro се отличават както с впечатляващ звук, така и с вдъхновяващ стил.

Поддържайки едновременно свързване с 2 устройства, позволяват бързото превключване между тях, натискайки която и да е слушалка. Това означава, че можеш да преминаваш лесно от смартфон към таблет, компютри и други smart устройства.

Отвори кутията за зареждане, ще се появи изскачащ прозорец на телефона ти за първото свързване или за продължаване на безпроблемната връзка. При изключено шумопотискане едно зареждане ти осигурява до 7-часово слушане и до 30 часа, когато е свързано с кутията за зареждане. Можеш също да използваш смартфона или таблета си, за да зареждаш обратно кутията за зареждане, докато си в движение.

Получавайки сертификат I степен на индустриалната глобална сертификация SGS, иновативната зелена технология на HUAWEI FreeBuds Pro поема водещата позиция сред зелените стандарти в индустрията!
HUAWEI FreeBuds Pro

Намали шума!

Ползвайки технологията Hybrid Active за шумопотискане, обърнатите навътре и навън микрофони откриват остатъчния шум извън ухото и в ухото, а след това динамичните драйвери генерират точни сигнали против шума. Постигайки до 40dB шумопотискащ ефект, HUAWEI FreeBuds Pro ти позволяват да изпиташ пълно спокойствие.

Intelligent Dynamic ANC

Разпознавайки интелигентно околните звуци, HUAWEI FreeBuds Pro превключват съответно режима на шумопотискане за по-подходящо изживяване при слушане. Благодарение на Ultra Mode ще се потопиш в музиката и ще стоиш далеч от безпокойството, когато пътуваш. С режима Cozy Mode ще намалиш околните шумове, но ще останеш в контакт, а с General Mode ще се насладиш на завладяващата музика или звуци на игра в оживените улици или претъпканите кафенета, тъй като шумовете от околната среда са значително намалени.

Voice Mode

Voice Mode на HUAWEI FreeBuds Pro намалява околните звуци, за да откроява човешките гласове. Няма нужда да сваляш слушалките си. Само с дълго натискане можеш да превключиш на режим Awareness и да се свържеш отново със заобикалящата те среда (Voice Mode, Awareness Mode, Off).

Невероятен звук по всяко време

HUAWEI FreeBuds Pro предоставят мощен и динамичен звук, за да можеш да се насладиш на автентичната музика. Благодарение на високата магнитна плътност и превъзходната стабилност, осигурени от драйвера 11mm, осигуряват мощен бас и впечатляващо намаляване на шума. Въз основа на промените в сигнала в реално време, получени от микрофоните, EQ се настройва незабавно, за да поддържа баланса на звука и тембъра, независимо от това как носиш слушалките.

Двойна антена, стабилна връзка

Отличаващи се с дизайн с двойна антена, HUAWEI FreeBuds Pro осигуряват широко покритие на сигнала. Дори ако телефонът ти е в чантата, джоба или прекъсвача, HUAWEI FreeBuds Pro все още предлагат стабилна връзка. Всяка слушалка има две Bluetooth антени, които осигуряват 360° покритие на сигнала, осигурявайки безпроблемна комуникация, независимо от околните смущения. Компактен, но мощен, сертифицираният с Bluetooth 5.2 чипсет намалява латентността до поразителните 180 ms, осигурявайки изключително приятно изживяване.

Стилът, който говори вместо теб

HUAWEI FreeBuds Pro идват в три различни цвята, за да съответстват на звука, който обичаш: елегантният и остър Silver Frost с фин метален блясък, елегантното и дискретно керамична бяло за изтънчен стил и класическият Carbon Black, който се съчетава с повечето случаи.

Носи ги през целия ден!

Меките силиконови тапи за уши се предлагат в 3 размера. Интелигентната функция за откриване на компактност ти помага да избереш най-подходящите, които се вписват в ушите ти. Конструкцията за провеждане на кухината отпред и отзад балансира вътрешното и външното налягане на ухото, осигурявайки циркулация на въздуха, за да се избегне дискомфорт. Компактният и лек корпус е с интелигентен дизайн, благодарение на който почти не се усеща, а придава по-голям комфорт.

Smart Control

Силно чувствителният сензор отговаря точно на твоите изисквания. С плъзгане, натискане или притискане можеш лесно да увеличаваш или намаляваш силата на звука, да приемаш повиквания или да променяш музиката си. Интелигентни взаимодействия, лесни за управление.

Ready to Last. Enjoy Your Best.

При изключено шумопотискане едно зареждане ти осигурява до 7-часово слушане и до 30 часа, когато е свързано с кутията за зареждане. Можеш също да използваш смартфона или таблета си, за да зареждаш обратно кутията за зареждане, докато си в движение. С включено шумопотискане едно зареждане ти осигурява до 4,5 часа слушане и до 20 часа, когато е свързано с кутията за зареждане.

Intelligent Compactness Detection

С интелигентното компактно откриване за анализиране на тапи за уши, които пасват на ушите ти след носене, можеш да вземеш най-подходящите, за да се насладиш на по-добро шумопотискане и по-завладяващ звук.

*Информацията е предоставена от производителя и е субект на промяна. BuyBest.bg не носи отговорност за нейното съдържание!

Вижте още подобни предложения

Huawei FreeBuds Pro
+ аксесоари: лв.
Цвят:
Цeна: 185лв.