За въпроси:

0876600600

За въпроси и отговори:

0876600600

Често Задавани Въпроси

Кога ще получа своята поръчка?

Всички поръчки се изпълняват в рамките на 1 до 3 работни дни след потвърждение от оператор по телефона.

Имат ли гаранция устройствата?

Всички предлагани от нас устройства са с 24 месеца гаранция и се сервизират от официалните сервизи за България на съответните производители. Към всяка пратка ще намерите попълнена и подпечатана гаранционна карта.

Как се извършва доставката и плащането?

Доставката се извършва чрез куриерска фирма Speedy, до избран от клиента адрес или офис, като потребителя може да заплати стоката с наложен платеж при получаване или по банков път предварително.

Налични ли са всички продукти в сайта ви?

Да. Всички продукти на нашата платформа са в наличност. В редки случаи, е възможно забавяне с няколко дни, тъй като използваме и външни складове за логистика.

Имате ли физически магазин?

Не разполагаме с физически магазин. За да може да сведем разходите до минимум и да Ви предложим въможно най-конкукрентни пазарни цени, работим само онлайн и доставяме до цялата страна.

Предлагате ли безплатна доставка?
Не предлагаме безплатна доставка, но ще се радваме да обясним и причината. За да може да предоставим възможно най-добрата цена на пазара, се налага да оставим разходите по транспорт на клиентите ни. Понякога маржовете печалба са сведени до минимум, и дори могат да бъдат по-ниски от разходите по транспорт на пратката.
Какво е такса наложен платеж и как може да бъде избегната?

Такса наложен платеж се налага от куриерските фирми в страната, с цел да бъдат покрити разходите по обработка на Вашето плащане към куриера в брой или с карта.

Как ще разбера дали банковото плащане е пристигнало при вас?

При отразяване на плащане по поръчка от Ваша страна, ще получите потвърдителен email.

Защо е възможно забавяне на доставка?

В редки случаи, може да има забавяне в изпращането на пратки, поради независещи от нас причини. Работейки в динамична среда и изпращайки хиляди пратки дневно, се стараем да бъдем максимално бързи в обработката и изпращането на Вашата пратка, В случай на забавяне, се извиняваме за създалото се неудобство.

Защо имам само преглед на пратката, а нямам тест?

Всички пратки се изпращат с опция "Преглед", според общите условия на куриерската фирма. Може да отворите куриерския плик и да се уверите в целостта на опаковката на поръчания от Вас продукт, както и да сверите документите приложени в пратката.

Как мога да изпратя неработещ продукт за сервизно обслужване?

Ако изпитвате проблеми с продукт закупен от нас, ще се радваме да Ви помогнем. Необходимо е да попълните електронната ни форма с данните предоставени от нас в гаранционната Ви карта. Повече информация може да намерите в секция "Сервиз"

Как мога да върна продукт в 14 дневен срок?

Необходимо е да попълните електронната ни форма с данните предоставени от нас в гаранционната Ви карта. Повече информация може да намерите в секция "Условия за връщане".