За въпроси:

0876600600

За въпроси и отговори:

0876600600
24 месеца гаранция

24 месеца гаранция

Експресна доставка

Експресна доставка

Преглед на пратката

Преглед на пратката

Apple Watch SE (2023) GPS 44mm

В наличност
Apple Watch SE (2023) GPS 44mm
24 месеца гаранция

24 месеца гаранция

Експресна доставка

Експресна доставка

Преглед на пратката

Преглед на пратката

Apple Watch SE (2023) GPS 44mm

Избери цвят:
Apple


В наличност
Цена:
64000лв. 533.00 лв. + аксесоари: лв.

Често Задавани Въпроси

Кога ще получа своята поръчка?

Всички поръчки се изпълняват в рамките на 1 до 3 работни дни след потвръждение от оператор по телефона.

Имат ли гаранция устройствата?

Всички предлагани от нас устройства са със 24 месеца гаранция и се сервизират от официалните сервизи за България на съответните производители. Към всяка пратка ще намерите попълнена и подпечатана гаранционна карта.

Мога ли да върна устройството ако то имa проблем през първите 14 дни?

Всеки закупен продукт може да бъде върнат в 14 дневен срок, като сумата платена от клиента ще бъде възстановена съгласно нашите общи условия.

Как се извършва доставката и плащането?

Доставката се извършва чрез куриер до избран от клиента адрес или офис на куриера, като потребителя може да заплати стоката с наложен платеж при получаване или по банков път предварително.

Нови ли са устройствата предлагани от вас и имат ли заключване към оператори?

Всички предлагани от нас устройства са чисто нови, фабрично запечатани и отключени към всички оператори.

Технически характеристики

Аple Watch SE ви предлага усъвършенствана продуктивност, както и множество полезни и иновативни функционалности. Бъдете винаги във връзка със света, възползвайте се от здравната и фитнес информация, която ви осигурява неговите мощни сензори и се доверете на функциите му за безопасност.

Преработената задна страна на Apple Watch SE е създадена чрез производствен процес, който намалява въглеродните емисии с над 80%. Цветът идеално пасва с останалата част на корпуса, който е изработен от 100% рециклиран алуминий. Чрез непрекъснатите иновации в материалите, чистата енергия и нисковъглеродни доставки, Apple Watch SE може да се похвали с комбинации от корпус и каишка, които са неутрални по отношение на въглеродните емисии.

Тренирайте целенасочено и ефективно с подобреното приложение Workout, включващо усъвършенствани показатели и изгледи, за да подпомогнете максимално тренировките си. Актуализациите на приложенията Maps и Compass ви помагат да сте на правилния път или пътека, а в приложението Activity ще можете да зададете цели за движение и упражнения. Apple Watch се превръща във вашия личен треньор, който ще ви мотивира да постигате всяка поставена цел.

Пръстените за активност показват ежедневната ви дейност, включително активните ви калории, общия брой стъпки и завършените тренировки. Поставете си за цел да затваряте пръстените си всеки ден. За да ви поддържат мотивирани, има награди, персонализирано обучение и състезания по дейности.

Apple Watch SE е водоустойчив до 50 m и ви позволява да следите дължините на плуване и времето си в басейна и дори да отбелязвате маршрута си в открити води. Бихте могли да виждате точните метрики, дори когато използвате кикборд. Без притеснениe можете да скачате във водата, да плувате, да се гмуркате до 40 m и сърфирате на воля.

Измерете всички начини, по които се движите

От силови тренировки и HIIT до пилатес и йога, Apple Watch предлага здравословна гама от начини за проследяване на вашата тренировка. И показва напредъка ви с разширени показатели и изгледи като зони на сърдечния ритъм, мощност и надморска височина. Проектиран за всякакъв вид приключения на открито във и извън водата, Apple Watch е перфектен за туризъм, колоездене, бягане, плуване, сърф.

Проверявайте сърдечния си ритъм по всяко време с Heart Rate приложението и получавайте известия за висока и ниска сърдечна честота или неравномерен сърдечен ритъм. С приложението ECG Apple Watch може да генерира ЕКГ и да ви предостави критични данни за вашето здраве. Apple Watch разполага и с усъвършенстван сензор и приложение за измерване на нивата на кислород в кръвта ви, важен показател за цялостното ви здраве.

Mindfulness приложението ще ви помогне да намалите всекидневния стрес и да се подготвите за нови предизвикателства. То ще ви води през серия успокояващи вдишвания и ще ви напомня да се съсредоточите с кратки, провокиращи размисъл теми.

Приложението Sleep проследява съня, като работи с вашия iPhone, за да ви помогне да създадете график и рутина за лягане, за да постигнете целите си за сън. Проверете колко време сте прекарали в различни фази на съня, като REM, Core или дълбок сън, както и кога може да сте се събудили. Прегледайте тенденциите на съня си, за да видите колко постоянно постигате целите си.

Усъвършенстваните сензори на Apple Watch SE са в състояние да засекат индикатори за падане и тежка автомобилна катастрофа. Когато бъде засечено падане и вие не реагирате, Apple Watch автоматично би могъл да извърши обаждане до службите за спешна помощ. Ако разпознае катастрофа, Crash Detection функцията може автоматично да ви свърже със спешна помощ, да предаде местоположението ви на диспечерите и да уведоми спешните ви контакти. Crash Detection използва комбинираната мощ на подобрен триосов жироскоп и нов акселерометър с G сила, който разполага с възможно най-висок динамичен обхват за смарт часовник. Освен това разчита на барометър, GPS и авангарден алгоритъм за сливане на сензори, трениран с над 1 милион часа реални данни за шофиране и катастрофи, за да разбере, ако претърпите тежка катастрофа.

* Функцията за спешно обаждане е възможна само при Cellular моделите или когато часовникът ви поддържа Wi-Fi Calling с интернет връзка от вашия Apple Watch или iPhone наблизо.

Увеличете способностите на своя часовник с десетки хиляди приложения от App Store. Открийте приложения за почти всичко – трениране на сервис, обработване на данни от велосипедни походи и дори как да се ориентирате в метрото. Ще намерите и Apple Watch приложения за много от любимите си iPhone приложения.

*Информацията е предоставена от производителя и е субект на промяна. BuyBest.bg не носи отговорност за нейното съдържание!

Вижте още подобни предложения

Apple Watch SE (2023) GPS 44mm
+ аксесоари: лв.
Цвят:
Цeна: 533лв.