За въпроси:

0876600600

За въпроси и отговори:

0876600600
24 месеца гаранция

24 месеца гаранция

Експресна доставка

Експресна доставка

Преглед на пратката

Преглед на пратката

Apple iPhone 15 128GB

В наличност
Apple iPhone 15 128GB

Често Задавани Въпроси

Кога ще получа своята поръчка?

Всички поръчки се изпълняват в рамките на 1 до 3 работни дни след потвръждение от оператор по телефона.

Имат ли гаранция устройствата?

Всички предлагани от нас устройства са със 24 месеца гаранция и се сервизират от официалните сервизи за България на съответните производители. Към всяка пратка ще намерите попълнена и подпечатана гаранционна карта.

Мога ли да върна устройството ако то имa проблем през първите 14 дни?

Всеки закупен продукт може да бъде върнат в 14 дневен срок, като сумата платена от клиента ще бъде възстановена съгласно нашите общи условия.

Как се извършва доставката и плащането?

Доставката се извършва чрез куриер до избран от клиента адрес или офис на куриера, като потребителя може да заплати стоката с наложен платеж при получаване или по банков път предварително.

Нови ли са устройствата предлагани от вас и имат ли заключване към оператори?

Всички предлагани от нас устройства са чисто нови, фабрично запечатани и отключени към всички оператори.

Технически характеристики

Огромен напредък за iPhone с прекрасен нов дизайн, включващ издръжливо, наситено с цветове задно стъкло и нов контурен ръб, 48MP основна камера с 2x телефото и USB‑C порт.

Когато нещата просто изскочат. Dynamic Island показва предупреждения и дейности на живо — така че да не ги пропуснете, докато правите нещо друго. Можете да проследите следващото си пътуване, да видите кой се обажда, да проверите състоянието на полета си и много повече.

Иновативен дизайн

Иновативният нов дизайн включва задно стъкло, което е влято в цвят в целия материал. Персонализиран процес на двоен йонообмен за стъклото и алуминиев корпус от аерокосмически клас помагат на iPhone 15 да бъде невероятно издръжлив.

Изцяло нова 48MP основна камера

За заснемане на спиращи дъха, предизвикващи усмивка снимки. Сега основната камера снима в супер висока резолюция. Така че е по-лесно от всякога да правите изключителни снимки с невероятни детайли — от моментни снимки до зашеметяващи пейзажи. Повече детайли и по-богат цвят правят драматична разлика във вашите портрети. Сега можете с едно докосване да преместите фокуса между обектите — дори след като направите снимката.

Искате бързо да уловите момента, преди да е изчезнал? Вече не е необходимо да превключвате на портретен режим. Ако вашият обект е човек, куче или котка, iPhone 15 автоматично улавя информация за дълбочината. Така че можете да изберете незабавно да видите снимката си като портрет с изкусен ефект на замъгляване. Или по-късно в приложението Снимки.

A16 Bionic поддържа всички видове разширени функции. Като изчислителна фотография, използвана за 24MP снимки и портрети от следващо поколение. Гласова изолация за телефонни разговори. И гладка производителност за игри с интензивна графика. Всички с невероятна ефективност за страхотен живот на батерията. Нищо чудно, че започна като Pro чип.

USB-C конекторът ви позволява да зареждате вашия Mac или iPad със същия кабел, който използвате за зареждане на iPhone 15. Можете дори да използвате iPhone 15 за зареждане на Apple Watch или AirPods. Чао, бъркотия от кабели.

Новата пътна помощ чрез сателит може да ви помогне за неща като спукана гума или изтощена батерия, дори когато сте извън мрежата. iPhone също има Emergency SOS през сателит и Crash Detection, две жизненоважни функции за безопасност, които са помогнали за спасяването на животи.

Това, което е важно за вас, има значение и за Apple. От защита на поверителността, която ви дава повече контрол върху вашите данни. Към използването на повече рециклирани материали, които минимизират въздействието върху околната среда. За създаване на вградени функции, които правят iPhone достъпен за всички. Корпусът на iPhone 15 има 75% рециклиран алуминий.

*Информацията е предоставена от производителя и е субект на промяна. BuyBest.bg не носи отговорност за нейното съдържание!

Вижте още подобни предложения

Apple iPhone 15 128GB
+ аксесоари: лв.
Цвят:
Цeна: 1359лв.