Общо: 0 лв.
Моята количка 0
Поради голямото натоварване по време на кампаниите всички пратки са със срок на доставка от 1 до 5 работни дни.

Apple iPhone 11 Pro 512GB

В наличност
Apple iPhone 11 Pro 512GB
Ново

Apple iPhone 11 Pro 512GB

цена

2800.00 лв. 3024.00 лв.
24 месеца гаранция
24 месеца гаранция

цвят


Често задавани въпроси

Всички поръчки се изпълняват в рамките на 1 до 3 работни дни след потвръждение от оператор по телефона.
Всички предлагани от нас устройства са със 24 месеца гаранция и се сервизират от официалните сервизи за България на съответните производители. Към всяка пратка ще намерите попълнена и подпечатана гаранционна карта.
Всеки закупен продукт може да бъде върнат в 14 дневен срок, като сумата платена от клиента ще бъде възстановена съгласно нашите общи условия.
Доставката се извършва чрез куриер до избран от клиента адрес или офис на куриера, като потребителя може да заплати стоката с наложен платеж при получаване или по банков път предварително.
Всички предлагани от нас устройства са чисто нови, фабрично запечатани, отключени към всички оператори и предназначени за европейския пазар.

Технически параметри

Производител: Apple
Модел: iPhone 11 Pro 512GB

Мания по детайлите

Четири нови текстурирани матови стъкла. 5.8-инчов или 6.5-инчов Super Retina XDR дисплей. 1 И най-твърдото стъкло в смартфон. Face ID е най-сигурното удостоверяване на лице на смартфон. И не съхранява и не споделя вашата снимка. Защото с iPhone 11 Pro вашата поверителност е на първо място. Дисплеят Super Retina XDR може да се похвали не с едно, а с две нови нива на яркост на записа и разбира кога да ги използва. Той удря до 800 нита, когато сте навън на слънце - чудесно за снимане и правене на селекции в движение - и до 1200 нита, когато гледате съдържание с изключително динамичен диапазон. Това е като да имате Pro Display XDR на вашия iPhone.

Pro чип, Pro батерия...

Вземете още четири часа живот на батерията с iPhone 11 Pro. Бързо зареждане с включения 18W адаптер. И A13 Bionic с Neural Engine - най-бързият чип в смартфон. Всъщност той е толкова бърз, толкова мощен и толкова интелигентен, че е години напред от всеки друг чип. Което ви дава несправедливо предимство.

3 камера в една

Четири пъти повече сцена. Снимайте 4K видео с разширен динамичен диапазон при 60 fps. Заснемете четири пъти повече сцена. И редактирайте с нови инструменти като завъртане, изрязване и филтри. От слабо осветени ресторанти до залези на плажа, новият нощен режим предоставя естествени снимки с ниска осветеност - автоматично.