За въпроси:

0876600600

За въпроси и отговори:

0876600600
24 месеца гаранция

24 месеца гаранция

Експресна доставка

Експресна доставка

Преглед на пратката

Преглед на пратката

Apple iPad Air 4 2020 10.9 64GB Wi-Fi

В наличност
Apple iPad Air 4 2020 10.9 64GB Wi-Fi
24 месеца гаранция

24 месеца гаранция

Експресна доставка

Експресна доставка

Преглед на пратката

Преглед на пратката

Apple iPad Air 4 2020 10.9 64GB Wi-Fi

Избери цвят:
Apple


В наличност
Цена:
103400лв. 899.00 лв. + аксесоари: лв.

Често Задавани Въпроси

Кога ще получа своята поръчка?

Всички поръчки се изпълняват в рамките на 1 до 3 работни дни след потвръждение от оператор по телефона.

Имат ли гаранция устройствата?

Всички предлагани от нас устройства са със 24 месеца гаранция и се сервизират от официалните сервизи за България на съответните производители. Към всяка пратка ще намерите попълнена и подпечатана гаранционна карта.

Мога ли да върна устройството ако то имa проблем през първите 14 дни?

Всеки закупен продукт може да бъде върнат в 14 дневен срок, като сумата платена от клиента ще бъде възстановена съгласно нашите общи условия.

Как се извършва доставката и плащането?

Доставката се извършва чрез куриер до избран от клиента адрес или офис на куриера, като потребителя може да заплати стоката с наложен платеж при получаване или по банков път предварително.

Нови ли са устройствата предлагани от вас и имат ли заключване към оператори?

Всички предлагани от нас устройства са чисто нови, фабрично запечатани и отключени към всички оператори.

Технически характеристики

iPad Air 4 разполага с LED backlit Multi Touch дисплей Liquid Retina True Tone 10,9"(2360 x 1640) с широка цветова гама, олеофобно покритие за защита от петна от пръсти, както и както и намаляване на отражението. Захранва се от мощния A14 Bionic chip на Apple, който предлага 40% по-голяма процесорна мощ, 30% по-бързи графики и 2x по-бързо машинно обучение, благодарение на Neural Engine от следващо поколение. С операционна система iPadOS 14, Touch ID вграден в горния бутон за бърз, лесен и сигурен контрол на самоличността, нова основна (задна) камера 12MP с Focus Pixels и предна камера 7MP FaceTime HD за видео разговори с високо качество, както и бърза internet връзка с Wi-Fi 6, създаваш, споделяш и получаваш достъп до съдържание на момента. Използвай Apple Pencil 2-ро поколение, за да оцветиш и украсиш с динамични щрихи и фини нюанси. А в комбинация с подобрените графики и възможностите за машинно обучение на A14 Bionic, можеш да отключиш много нови творчески опции за обработка на снимки, създаване на музика и много други. Дисплеят Liquid Retina, който покрива цялата предна част е не само страхотен и приковаващ, но и разполага с напреднали технологии. С технология True Tone и невероятна точност на цветовете, всичко изглежда наистина впечатляващо. С невероятната гъвкавост на iPad Air можеш да работиш по желания от теб начин: използвай Smart Keyboard Folio или магнитната клавиатура Magic Keyboard и вградения trackpad. Идеален е за неща, които трябва да правиш често, като напр. изпращане на email или писане на кратка история. А с издръжливостта на батерията цял ден, iPad Air е готов да работи докато имаш нужда от него.

*Информацията е предоставена от производителя и е субект на промяна. BuyBest.bg не носи отговорност за нейното съдържание!

Вижте още подобни предложения

Apple iPad Air 4 2020 10.9 64GB Wi-Fi
+ аксесоари: лв.
Цвят:
Цeна: 899лв.