За въпроси:

0876600600

За въпроси:

0876600600
Apple iPad 10.2 (2020) 32GB WiFi

Apple iPad 10.2 (2020) 32GB WiFi

В наличност
Избери цвят:

24 месеца гаранция

Експресна доставката

Преглед на пратката

24 месеца гаранция

Експресна доставката

Преглед на пратката

Цена:
73600лв. 64000лв.

Често Задавани Въпроси

Кога ще получа своята поръчка?

Всички поръчки се изпълняват в рамките на 1 до 3 работни дни след потвръждение от оператор по телефона.

Имат ли гаранция устройствата?

Всички предлагани от нас устройства са със 24 месеца гаранция и се сервизират от официалните сервизи за България на съответните производители. Към всяка пратка ще намерите попълнена и подпечатана гаранционна карта.

Мога ли да върна устройството ако то имa проблем през първите 14 дни?

Всеки закупен продукт може да бъде върнат в 14 дневен срок, като сумата платена от клиента ще бъде възстановена съгласно нашите общи условия.

Как се извършва доставката и плащането?

Доставката се извършва чрез куриер до избран от клиента адрес или офис на куриера, като потребителя може да заплати стоката с наложен платеж при получаване или по банков път предварително.

Нови ли са устройствата предлагани от вас и имат ли заключване към оператори?

Всички предлагани от нас устройства са чисто нови, фабрично запечатани, отключени към всички оператори и предназначени за европейския пазар.

Технически характеристики

Дизайн и дисплей

Apple iPad идва с познат дизайн с устойчива алуминиева обвивка, стъкло отгоре и традиционния Home бутон. Предлага се в три изящни цветови варианта: Сребристо, Златно и Сиво. Насладете се на 10,2-инчов Retina дисплей на Apple iPad 2020 за невероятни детайли и живи цветове. Картината е завладяваща, наситена и изпълнена с детайли.

Камера

Таблетът Apple включва основна камера от 8MP с бленда f / 2.4. за ясни и качествени изображения. Снимкиите, направени с него, изглеждат красиви и с ярки цветове. За направата на красиво селфи ще се погрижи предната камера на таблета от 1.2 MP. Станете истински фотограф , като правите впечетлявящи снимки.

Батерия

Целодневен живот на батерията, за да продължите да работите без притеснения. Батерията издържа до 10 часа непрестанна работа и няма да Ви изостави в неподходящ момент. Насладете се на дълги часове гледане и подобрена мобилност. Зареждане чрез USB към компютърна система или захранващ адаптер. Таблетът е с операционна система iPadOS , благодарение на което Випредлага мощни функции и вградени приложения.

*Информацията е предоставена от производителя и е субект на промяна. BuyBest.bg не носи отговорност за нейното съдържание!

Вижте още подобни предложения