За въпроси:

0876600600

За въпроси:

0876600600
Samsung T875N Galaxy Tab S7 11.0 128GB LTE

Samsung T875N Galaxy Tab S7 11.0 128GB LTE

В наличност

24 месеца гаранция

Експресна доставката

Преглед на пратката

Избери цвят:

24 месеца гаранция

Експресна доставката

Преглед на пратката

Цена:
158900лв. 141900лв.

Често Задавани Въпроси

Кога ще получа своята поръчка?

Всички поръчки се изпълняват в рамките на 1 до 3 работни дни след потвръждение от оператор по телефона.

Имат ли гаранция устройствата?

Всички предлагани от нас устройства са със 24 месеца гаранция и се сервизират от официалните сервизи за България на съответните производители. Към всяка пратка ще намерите попълнена и подпечатана гаранционна карта.

Мога ли да върна устройството ако то имa проблем през първите 14 дни?

Всеки закупен продукт може да бъде върнат в 14 дневен срок, като сумата платена от клиента ще бъде възстановена съгласно нашите общи условия.

Как се извършва доставката и плащането?

Доставката се извършва чрез куриер до избран от клиента адрес или офис на куриера, като потребителя може да заплати стоката с наложен платеж при получаване или по банков път предварително.

Нови ли са устройствата предлагани от вас и имат ли заключване към оператори?

Всички предлагани от нас устройства са чисто нови, фабрично запечатани, отключени към всички оператори и предназначени за европейския пазар.

Технически характеристики

Най-модерният Galaxy Tab променя начина, по който работиш и се забавляваш. Samsung Galaxy Tab S7 е изключителен продукт с красив дизайн, мощност и функционалност. Работи и играй на свръхгладкия 120 Hz дисплей, задвижван от най-мощния чипсет. Наслади се на работа като с персонален компютър с едно действие на клавиатурата или използвай S Pen със свръхмалко забавяне, за да пишеш както никога досега. Завладяващо изживяване с таблет, променящо начина, по който работиш и играеш.

SAMSUNG GALAXY TAB S7 ДИСПЛЕЙ
Най-модерният дисплей на таблет. Толкова е плавно, че трябва да го видиш, за да повярваш. Със своите 120 Hz опресняване, бързо реагиращият дисплей се адаптира мигновено към съдържанието на екрана ти. Той интелигентно настройва скоростта на опресняване в зависимост от твоето съдържание и ти помага да пестиш батерия, докато гледаш и превърташ екрана.

Получаваш масивен екран с кристална яснота като в кино салон чрез най-големия IPS LCD дисплей и озвучаване от четворните AKG говорители и Dolby Atmos. За разлика от кино салоните обаче, можеш да гледаш непрекъснато в продължение на 15 часа, тъй като е създаден да се грижи за твоите очи чрез най-слабата синя светлина от дисплей на таблет.

SAMSUNG GALAXY TAB S7 ПРОЦЕСОР
Най-бързият процесор за Galaxy Tab досега. Мобилната платформа Qualcomm Snapdragon 865+ е върхово постижение по отношение на мощността на процесора. Интуитивният и интелигентен чипсет е изключително бърз и мощен, с минимално забавяне, като с лекота може да възпроизвежда сложни игри и да извършва множество задачи. Използвай силата му, когато пожелаеш.

Мощно изживяване, подсилено с любимите неща от Galaxy. Samsung Galaxy Tab S7 разполага с 6GB RAM, за да гледаш до насита и да вършиш много задачи с минимално забавяне. Вградена памет, 128GB, това е таблет с паметта на лаптоп, за да запазиш всичките си снимки и видеоклипове. И външна памет, съвместима с micro SD карта до 1 TB, ако се нуждаеш от повече място за съхранение.

SAMSUNG GALAXY TAB S7 БАТЕРИЯ
Интелигентна батерия с капацитет 8000 mAh, която да използваш цял ден. Батерията на Samsung Galaxy Tab S7 възпроизвежда до 15 часа видео и поддържа 45W супербързо зареждане. Гледай до насита любимите ти шоута, от изгрев до залез. Най-голямата батерия за Galaxy Tab е създадена, за да я използваш през целия ден. Дори след всичко това, няма нужда да забавяш темпото. Презареди и продължи чрез бързо зареждане с най-бързото зарядно устройство за таблети.

SAMSUNG GALAXY TAB S7 ПИСАЛКА
Запознай се с най-могъщата S Pen писалка в света. Изцяло променена с цел по-удобно и стабилно хващане, S Pen се отличава и с бърза реакция, така че да има незначително забавяне между идеите ти и реализацията им. Това е най-значителният скок в бързината на реакция на S Pen, което ти осигурява реално усещане за писане. След това, когато си готов, я прикрепи магнитно за гърба на твоя таблет.

Свръхмалко забавяне
Магнитно прикрепвне
Действия във въздуха за бърз контрол
Готов ли си за своя шедьовър с Clip Studio Paint? Използвай S Pen заедно с Clip Studio Paint, за да реализираш визуалните си идеи. Илюстрирай и създавай комикси с помощта на сториборд, мастилени линии и други инструменти. Предварително заредена в Samsung Galaxy Tab S7, първата версия на приложението за Android е твоя безплатно за 6 месеца. Време е да създаваш изкуство, като истински професионалист.

СЪЗДАВАЙ ПРОФЕСИОНАЛНИ ДИЗАЙНИ
Започни да създаваш дизайни безплатно с Canva чрез хилядите готови шаблони или създай свои собствени, като използваш интуитивния редактор. Създавай всичко на едно място – от маркетингови материали до публикации за социалните медии. Искаш да достигнеш следващото ниво с дизайните си? Изпробвай Canva Pro (безплатно за 30 дни) и се възползвай от красивото съдържание и спестяващите време инструменти.

ДАЙ ВОЛЯ НА МИСЪЛТА СИ С NOTESHELF
Noteshelf ти предоставя още по-голям избор как да записваш бележки. Независимо дали предпочиташ да използваш S Pen или да пишеш с клавиатурата, този лесен начин за водене на бележки изглежда еднакво естествен, докато се учиш или създаваш. С Noteshelf Club Exclusive можеш да използваш стотици корици на бележници и хартиени шаблони, без да е необходимо членство.

SAMSUNG GALAXY TAB S7 КАМЕРА
Тънка, лека и готова за действие. Широкият екран заслужава ултраширокоъгълна камера. Двойна основна камера 13 + 5 MP, която записва видео в 4K и 8 MP предна селфи камера. Конвертиране на запис от прдна и задна камери.

SAMSUNG GALAXY TAB S7 ДИЗАЙН
Невероятно тънък и лек, и въпреки това издръжлив. Предлаган в мистично черно, този дизайн използва усъвършенствана, двуцветно анодизираща технология за постигане на дълготрайни цветове, които са устойчиви, но и стилни. Елегантните му алуминиеви повърхности са създадени чрез поликристални диаманти с микрополирано покритие, което създава усещане за мекота.

Вижте още подобни предложения