За въпроси:

0876600600

За въпроси:

0876600600
Samsung T295 Galaxy Tab A (2019) 8.0 32GB LTE

Samsung T295 Galaxy Tab A (2019) 8.0 32GB LTE

В наличност

24 месеца гаранция

Експресна доставката

Преглед на пратката

Избери цвят:

24 месеца гаранция

Експресна доставката

Преглед на пратката

Цена:
34900лв. 27900лв.

Често Задавани Въпроси

Кога ще получа своята поръчка?

Всички поръчки се изпълняват в рамките на 1 до 3 работни дни след потвръждение от оператор по телефона.

Имат ли гаранция устройствата?

Всички предлагани от нас устройства са със 24 месеца гаранция и се сервизират от официалните сервизи за България на съответните производители. Към всяка пратка ще намерите попълнена и подпечатана гаранционна карта.

Мога ли да върна устройството ако то имa проблем през първите 14 дни?

Всеки закупен продукт може да бъде върнат в 14 дневен срок, като сумата платена от клиента ще бъде възстановена съгласно нашите общи условия.

Как се извършва доставката и плащането?

Доставката се извършва чрез куриер до избран от клиента адрес или офис на куриера, като потребителя може да заплати стоката с наложен платеж при получаване или по банков път предварително.

Нови ли са устройствата предлагани от вас и имат ли заключване към оператори?

Всички предлагани от нас устройства са чисто нови, фабрично запечатани, отключени към всички оператори и предназначени за европейския пазар.

Технически характеристики

Дизайн

Премахнатия преден начален бутон и преместването на логото на гърба на таблета позволява предоставянето на по-голям екран. Двойните високоговорители в долния край не се виждат и допълват усещането за лекота. Таблетът е предназначен да се носи лесно с една ръка, тънък, компактен и преносим той е идеалната комбинация от ефективност и дизайн.

Kids Home

При докосване на Kids Home в бързия панел създавате защитена среда, която детето ти да изследва. Просто докоснете Kids Home в бързия панел и оставете детето да се забавлява със собствени приложения и герои, които живеят в своя виртуален свят. Родителският контрол позволява да следите използването на монитора и времето за игра, така че можете да оставите таблета на детето.

Батерия

Хубавите моменти не спират да се възпроизвеждат с бързо зареждаща се 5100 mAh. С мощната батерия можеш да се наслаждаваш на дълги часове пред таблета и подобрена мобилност далеч от източника на захранване.

Вижте още подобни предложения